Stichting Hartekreet

              

 
 

Stichting Hartekreet

Postbus 90 

3632 ZS  Loenen aan de Vecht 

RSIN nummer:  804912506

 

Stichting Hartekreet is geen aanvragenstichting. Aanvragen voor steun kunnen alleen op uitnodiging ingediend worden. Op alle andere aanvragen zal niet gereageerd worden. 

Privacyverklaring

Stichting Hartekreet respecteert de privacy van haar beneficiënten en hun rechten om hun persoonsgegevens te controleren. Daarbij zijn wij transparant over welke gegevens we verzamelen en waarom. Wij delen die gegevens geenszins met derden en zullen dat ook in de toekomst niet doen.

Wat willen wij van u weten?

Contactgegevens

Van beneficiënten willen wij graag de voor- en achternaam weten om hen persoonlijk te kunnen aanspreken wanneer wij contact met hen hebben. Hun e-mailadres gebruiken wij om informatie uit te kunnen wisselen over de donatie. Als wij over een telefoonnummer beschikken, bestaat tevens de mogelijkheid om over eventuele onduidelijkheden te bellen of om vragen op te helderen. Om de opgegeven contactgegevens en het bestaan van de beneficiënt te kunnen verifiëren, vragen wij een kopie ID op zoals een paspoort of rijbewijs.

Gegevens bankrekening
Om een gift over te kunnen maken, vragen wij het IBAN bankrekeningnummer en de tenaamstelling op waarnaar de gift overgemaakt kan worden alsmede de naam van de bank. Voor overboekingen naar rekeningen in het buitenland is tevens de BIC/SWIFT van belang. Om te kunnen verifiëren dat de opgegeven bankrekening bestaat en ook daadwerkelijk op naam gesteld is van de opgegeven tenaamstelling, vragen wij een kopie van de bankpas of een recent afschrift van de bankrekening waarop het bankrekeningnummer en de tenaamstelling zichtbaar zijn.

Voordat wij overgaan tot het overmaken van een donatie vragen wij de beneficiënt tevens om schriftelijk akkoord te gaan met het feit dat wij de verstrekte gegevens opslaan om de donatie te kunnen verwerken en archiveren.

Vragen over uw persoonsgegevens?
Wilt u uw persoonsgegevens inkijken, uw gegevens laten wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Of heeft u een vraag of klacht over onze verwerking van uw persoonsgegevens? Dan kunt u uw verzoek, vraag of klacht per gewone post sturen aan Postbus 90, 3632 ZS Loenen aan de Vecht of per email naar die persoon van Stichting Hartekreet die met u in contact geweest is ten tijde van de gift.